“Na een aantal jaren in de reisbranche ben ik eind 1999 gestart in de Amsterdamse makelaardij. In 2009 heb ik de praktijktoets bij het NVM met succes afgelegd en sindsdien ben ik geregistreerd makelaar/taxateur.

Tot 2014 heb ik in loondienst gewerkt. Daarna als freelance makelaar/taxateur begonnen, bij een aantal gerenommeerde makelaars kantoren waaronder de Nieuwe Amsterdamse makelaardij en recent bij KeizersKroon makelaars en River makelaardij in Amsterdam.
Mijn specialisatie is voornamelijk het validatie proces op gebied van woningtaxatie

Mijn interesse in vastgoed is iets wat al van jongs af aan is gaan groeien. Ik zou nooit meer in een ander vakgebied willen werken. Hier word ik blij van. Elke opdracht is uniek, daarom hou ik ook van dit werk. Ik stel me flexibel op om op die manier zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Daarmee creëer ik soms mijn eigen opdrachten. Geen dag is hetzelfde.”

Loet van Bree, sindskort eigenaar van VB Taxaties, heeft al flink wat jaren ervaring in de vastgoedmarkt. Als makelaar maar ook als deskundig en professioneel waardebepaler is VB Taxaties geen onbekende meer in Haarlem, Amsterdam en omgeving.

Bent u op zoek naar een flexibele taxateur, werkzaam in Amsterdam en omgeving? Loet komt graag vrijblijvend kennis maken om een eventuele opdracht te bespreken.  

Bellen: 06 – 23 36 14 76
Mail: info@vbtaxaties.nl
LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/company/vbtaxaties